Tranksrip temubual bersama Encik Lim Lian Wang dan Encik Rohaizad bin Md Diah, mengenai proses pembuatan belacan / Azrien Atiqah Mohd Asri and Sarah Humaira Rohim - Mohd Asri, Azrien Atiqah; Rohim, Sarah Humaira (Universiti Teknologi MARA, Selangor, 2023)
Transkrip ini mengandungi rakaman temubual mengenai sejarah lisan yang melibatkan tokoh pengusaha belacan dari Hasil Laut Tanjung Sdn. Bhd. yang merupakan anak jati Melaka iaitu Lim Lian Wang atau lebih dikenali dengan nama Wang Belacan. Beliau telah berkongsi pelbagai perkara berkait rapat dengan proses pembuatan belacan yang telah diusahakan sejak turun-temurun oleh datuknya dan beliau merupakan generasi yang ketiga. Sesi temubual ini telah dijalanka pada 27 Mei 2023 pada jam 9 pagi bertempat di Taman Perindustrian Tanjung Minyak Perdana, Melaka.