Transkrip temubual bersama Dr Roshayati Mohamad Sani sebagai Pengarah Bahagian Regulatori Farmasi Negara Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) / Noor Fasihah Azmi and Ulin Nuha Ahmad Badri - Azmi, Noor Fasihah; Ahmad Badri, Ulin Nuha (Universiti Teknologi MARA, Selangor, 2023)
Kajian ini membicarakan tentang seorang tokoh di Malaysia iaitu Roshayati Mohamad Sani yang telah menyumbang dan mengharumkan nama baik negara sama ada di tanah air mahupun di persada antarabangsa. Objektif kajian ini dijalankan adalah untuk mengetahui dengan lebih mendalam mengenai latar belakang Bahagian Regulatori Farmasi Negara, untuk mengkaji tentang penglibatan tokoh dalam bidang farmasi negara, dan untuk mengenalpasti sumbangan yang diberikan oleh tokoh kepada negara.