Pantun majlis pertunangan / Melati Desa - Desa, Melati (Academy of Language Studies, 2024)
Lidah pendita kiasan bersulam Senyum menguntum tamu persila Bismillah kata pesanan kalam Assalamualaikum majlis bermula