Temubual bersama Abdul Hamid bin Adenan / Tengku Ahmad Faris Tengku Noor Ashraf and Tengku Luqman Hakim Tengku Yahya - Tengku Noor Ashraf, Tengku Ahmad Faris; Tengku Yahya, Tengku Luqman Hakim (Universiti Teknologi MARA, Selangor, 2022)
Kajian mengenai pengalaman beliau sebagai penyanyi, komposer, dan penerbit rakaman sejak 1988.