Installation of finishes in a unit of high rise condominiums of the Henge, Kepong Kuala Lumpur / Muhammad Faiz Zakaria - Zakaria, Muhammad Faiz (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2019)
The type of finishes used in a unit of the condominium is one of the most important steps of completing the units. The main topic discussed in this report is related to the finishes used on the project Cadangan Pembangunan 2986 Unit Pangsapuri Yang Mengandungi Fasa 1: 2 Blok Pangsapuri Mampu Milik (514 Unit) Yang Terdiri Daripada Blok A-41 Tingkat dan Blok B-41 Tingkat_dan Fasa 2: 4 Blok Pangsapuri (1472 Unit) Termasuk 8 Tingkat Podium Tempat Letak Kereta Beserta Kemudahan Penduduk, Kolam Renang, Pencawang Elektrik, Kebuk Sampah dan Pondok Pengawal. Fasa 3 : 31 Unit Kedai di Aras Bawah dan Tingkat 1 di atas tanah 10,089 ekar di Jalan Metro Perdana Barat, Taman Metropolitan, Kepong, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.