Pelan Pendigitalan Perpustakaan UiTM 2022-2025 - Jantan, Azizi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2024)
Buku Pelan Pendigitalan Perpustakaan ini disediakan dengan mengambilkira hala tuju Pelan Strategik Pendigitalan UiTM 2022-2025 yang telah dirasmikan pada 26 Januari 2023 dengan tema Enabling The Change to GRU 2025 bagi memacu agenda pendigitalan universiti ke arah Globally Renowned University (GRU) 2025.