Transkrip wawancara bersama Encik Wan Mohd Dzulkifli Wan Daud tokoh peneraju perumahan berjaya / Norhidayah Mohamed Tahir and Nurul Hana Abdul Hamid - Mohamed Tahir, Norhidayah; Abdul Hamid, Nurul Hana (Perpustakaan Tengku Anis, 2014)
Temubual ini adalah antara tokoh dan pelajar dan bersama Encik Wan Mohd Dzulkfli Wan Daud iaitu seorang tokoh perumahan berdikari dari Kelantan yang dikenali sebagai usahawan yang berdisplin tinggi dan berpengetahuan luas yang berjaya membawa syarikat milikya, MAKA Corporation Sdn Bhd ke tahap yang boleh dihormati. Tanpa mengharap bantuan kewangan daripada mana-mana pihak. Tujuan utama pendokumentasian lisan ini dilakukan adalah untuk menjilidkan secara lansung mengenai tokoh yang berjasa dan berjaya di Malaysia. Berdasarkan temubual yang telah dijalankan, Encik Wan Mohd Dzulkifli Wan Daud mengamalkan pengurusan berhemah dalam kerjaya sebagai pemaju perumahan, menjaga ibu bapa dan senantiasa menyedari bahawa rezeki itu datang daripada Tuhan.