Transkrip wawancara bersama Che Salmi bin Haji Che Ibrahim Pengarah Urusan Sabasun Hyperruncit / Abdul Rahman Atam and Muhammad Aiman Abdul Rahim - Atam, Abdul Rahman; Abdul Rahim, Muhammad Aiman (Perpustakaan Tengku Anis, 2021)
Temubual ini dilakukan bersama Pengarah Urusan Sabasun HyperRuncit iaitu Che Salmi bin Haji Che Ibrahim sebagai Pengarah Urusan yang telah berkecimpung dalam bidang perniagaan yang mengusahakan Sabasun HyperRuncit yang beroperasi di Terengganu. Beliau ialah seorang usahawan yang banyak membantu usahawan industri kecil dan sederhana khususnya di negeri Terengganu dengan cara memasarkan barangan mereka. Beliau juga giat membantu umat islam dengan cara menderma sebahagian keuntungan hasil perniagaan kepada umat islam yang tertindas dan memerlukan seperti Gaza, Syria, Yaman dan lain-lain. Beliau juga banyak menyediakan peluang pekerjaan di Terengganu khususnya kepada golongan muda dan juga seorang usahawan yang mementingkan syariat islam terhadap pekerja-pekerjanya.