Koleksi beribu-ribu pantun: UiTM di hatiku jilid 1 / Pejabat Naib Canselor UiTM - UiTM, Pejabat Naib Canselor (UiTM Press, 2024)
Setiap bait pantun mengungkap rasa pahit manis, kisah suka duka serta harapan warga dan pesara UiTM. Bermula dari perkenalan di minggu pertama kuliah hinggalah ke istiadat konvokesyen, segala kenangan, pengalaman dan pengajaran dikongsikan bersama oleh para pelajar dan alumni UiTM. Begitu juga dengan kisah manis dan lucu staf serta pesara UiTM. Nasihat dan dorongan juga diselitkan bersama dalam himpunan beribu-ribu pantun ini. Koleksi ini juga dapat menjadi bukti betapa kukuhnya silaturrahim warga UiTM dan kecemerlangan akademik dan kepimpinan UiTM sama ada di peringkat kebangsaan mahupun antarabangsa. Pantun yang digarap juga dapat menjadi bukti kehalusan bahasa dan ketinggian budi warga UiTM. Koleksi Beribu-ribu Pantun UiTM Di Hatiku ini menjadi tanda bahawa biar hilang di mata biar jauh beribu batu, UiTM tetap dalam ingatan.