Cadangan pengotomasian Institut Perdagangan MARA / Ahmad Hamzah Mohd Anuar - Mohd Anuar, Ahmad Hamzah (1992)
Melalui kajian yang telah dijalankan, beberapa objektif telah ditetapkan bagi memandu ke arah menjayakan projek ini. Bagi memudahkan IPM menjalankan kerja mereka dengan lebih sistematik dan teratur. Ini akan memperkemaskan lagi mutu kerja di samping dapat menjimatkan masa.