Persoalan mengenai kesedaran pengguna tentang makanan di dalam tin di kawasan Shah Alam / Mohd Fadzil Ali ... [et al.] - Ali, Mohd Fadzil; Bidin, Mohd Sharifudin; Isa, Mohd Din; Abdul Rashid, Faizah; Mahbat, Norlia; Abdullah, Mairiza; Jalal, Zainon (1986)
Kesedaran adalah merupakan suatu keadaan di mana pengquna mengetahui akan hak-hak mereka yang boleh mendorong pengguna tersebut untuk mengambil tindakan apabila menghadapi masalah-masalah kepenggunaan seperti membuat aduan mendapatkan gantian atau mendapatkan semula wang.