Sejauh manakah keberkesanan kempen anti dadah dan pusat pemulihan dadah dalam mengurangkan penyalahgunaan dadah / Suhaini Ishak ... [et al.] - Ishak, Suhaini; Musthafa, Normala; Mohamed, Zarimah; Yusoff, Siti Zaharah (1984)
Dadah adalah apa jua bahan kimia asli atau tiruan,apabila dinasukkan ke dalam tubuh,boleh nengubah keadaan badan, perasaan dan kelakuan penggunanya .