Kajian ke atas perkhidmatan stesyen minyak 24 Jam: tumpuan kepada masalah-masalah dan prospeknya / Mohd Rosidi Sulong ... [et al.] - Sulong, Mohd Rosidi; Ab. Ghapar, Zailanee; Abu Hassan, Rosilawati; Hamzah, Maimunah; Mohd Esa, Jariah; Taha, Siti Nurbaya (1987)
Pada dewasa ini kita boleh mendapati dengan banyaknya perkhidmatan yang dijalankan secara 24 jam, iaitu dibuka disebelah siang dan malam.