Pendapat pekerja Keretapi Tanah Melayu ke arah penswastaan badan tersebut / Edmund Fong ... [et al.] - Fong, Edmund; Ishak, Haslina; Nordin, Norrizah; Raja Shariffudin, Raja Mariam; Mohd Salleh, Rohana; Mohd Rashid, Salmah (1987)
Kajian ini dijaiankan oleh 6 orang pelajar tahun akhir kursus Diploma In Business Studies, ITM, Shah Alam sebagai salah satu daripada syarat yang mesti dipenuhi sebelum tamat kursus.