Pemasaran barang-barang elektrik Syarikat Arastu Sdn. Bhd.: masalah dan prospek / Burhanudin Muslim ... [et al.] - Muslim, Burhanudin; Omar, Che Rus; Andong, Johari; Salleh, Noraihan; Abdullah, NorAini; Yahya, Sabriah; Rashid, Sidik; Wan Zakaria, Wan Surina (1986)
Syarikat Arastu Sdn. Bhd. telah ditubuhkan setahun yang lalu dan memperlihatkan perkembangan yang memberangsangkan, namun begitu pada amnya barangan 'PREMIER' @ keujudan syarikat Arastu itu sendiri masih belum diketahui umum.