Rahsia kejayaan bebas dari rokok: edisi Zulkifli Zainal / llyanie Yaacob - Yaacob, llyanie (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2024)
Selari dengan tema edisi kali ini iaitu "Kesihatan dan Kesejahteraan", ruang lnspirasi EON edisi ke-11 kali ini menyingkap tentang kisah dan usaha nekad seorang kakitangan UiTM Cawangan Negeri Sembilan yang telah berjaya berhenti merokok selama hampir 10 tahun walaupun pernah menjadi seorang perokok tegar selama hampir 12 tahun. En. Zulkifli Zainal atau lebih mesra dipanggil En. Zul, merupakan penolong pegawai perubatanyang berkhidmat di Unit Kesihatan Kampus Kuala Pilah. Berumur 34 tahun, beliau yang berasal dari Lendu, Melaka dan menetap di Simpang Ampat, Melaka, mula bertugas sebagai warga UiTM pada tanggal 16 April 2012 di Kampus Kata Bharu. Selepas hampir 3 tahun 8 bulan berkhidmat di sana, En. Zul memohon untuk berpindah ke selatan tanah air dan memulakan tugas di Kampus Kuala Pilah bermula 1 Disember 2015.