Kajian kemungkinan menubuhkan syarikat kewangan bercorak Islam di Wilayah Persekutuan / Norlida Ramli ... [et al.] - Ramli, Norlida; Tazilah, Rosma; Saad, Rokiah; Razali, Samsiyah; Husin@Mohd Hussin, Zuraidah (1984)
Laporan Kajian Kemungkinan Menubuhkan Syarikat Kewangan Islam ini adalah merangkumi fakta-fakta penting yang menjelaskan sistem kewangan menyentuh syarikat kewangan yang berdasarkan Syariat Islam.