Sukarelawan jayakan perasmian dan penutup KARISMA 2024 / Nur Syazwani Zulaikha Safwan, Razif Sazali and Dr. Mohamad Firdaus Ahmad - Safwan, Nur Syazwani Zulaikha; Sazali, Razif; Ahmad, Mohamad Firdaus (Universiti Teknologi MARA Negeri Sembilan Branch, Seremban Campus, 2024)
Negeri Sembilan - Dalam sebuah perhimpunan gemilang, lebih daripada 1000 para atlet UiTM, termasuk staf, sukarelawan, dan wakil daripada industri tempatan, menyaksikan Majlis Perasmian Karnival Sukan Mahasiswa UiTM ke- XXIX (KARiSMA) pada 27 Februari 2024. Majlis ini menjadi mercu tanda penting dengan pelbagai acara menarik dan kemuncaknya terletak pada kehadiran YAB Dato' Seri Utama Haji Aminuddin Harun, Menteri Besar Negeri Sembilan, sebagai jemputan rasmi yang utama.