MOU signing ceremony UiTM with Thomson Hospital Alliance Group / Ts Dr Wan Ismahanisa Ismail - Ismail, Wan Ismahanisa (Universiti Teknologi MARA (UiTM), 2023)
Terima kasih tidak terhingga kepada Naib Canselor, Datuk Prof. Dr. Roziah Janor meluluskan kerjasama ini berlangsung dengan jayanya. Penolong Naib Canselor Global Prof Shahriman mewakili Naib Canselor,bersama Rektor Uitm Pulau Pinang Prof. Ir. Dr. Hj Ahmad Rashidy Razali bagi Majlis pertukaran dokumen MoU di antara Thomson Hospital Alliance Group dengan 13 institusi pengajian tinggi termasuk Universiti Teknologi MARA UiTM, sekaligus mencipta Malaysia Book of Records tahun 2023. Initiator diwakiLi Ts. Dr, Wan Ismahanisa Ismail daripada Fakulti Sains Kesihatan UITMCPP Kampuis Bertam dan turut bersama ahli iaitu En Amir Heberd , Dr. RusnanU Latif ,Dr. Nurhidayah Ab Rahim Dr. Nadiatul Syima Mohd Shahid Puan Salwa En Hj Bahman Jamaluddin Puan Vana Razyana dari FSK dan Fakulti Farmasi Dr Nadzri UiTMCPP Kampus Bertam. Terima kasih juga team PJIAM Timbalan Rektor PM Ts. Dr. Kay Dora ,Ts. Dr. ikmal Koordinator I CAN: sentiasa menyokongdan memudahkan segala urusan kerjasama Semoga kerjasama erat ini memberikan banyak manfaat kpd seluruh warga UiTM. Manfaat ini termasuk didalam bidang penyelidikan,pekerjaan dan kesihatan.