Sumbangan tanpa batasan: pakaian #Bajubarn menyinari keberanian sukarelawan / Razif Sazali - Sazali, Razif (Universiti Teknologi MARA Negeri Sembilan Branch, Seremban Campus, 2024)
Program sukarelawan yang bermakna berjaya menarik perhatian penajaan eksklusif Baju Barn sebagai baju rasmi. Penajaan ini mencerminkan komitmen Baju Barn dalam menyokong semangat kebajikan dan penyertaan masyarakat. Dengan gabungan kualiti terbaik dan reka bentuk kontemporari, baju rasmi ini akan menjadi simbol identiti kukuh bagi sukarelawan KARISMA 2024. Kolaborasi ini bukan sahaja memastikan penampilan yang profesional, tetapi juga memperkukuhkan nilai-nilai sukarelawan dan memberi peluang kepada Baju Barn untuk menyumbang kepada kejayaan program yang bersifat masyarakat ini. Dengan bangga, kami mengucapkan terima kasih kepada Baju Barn kerana turut serta dalam perjalanan kami memperkasa masyarakat dan membangunkan semangat kebersamaan.