Proses otomasi Koperasi Kakitangan Institut Teknologi MARA Berhad / Abd. Jalil Tahir ... [et al.] - Tahir, Abd. Jalil; Tahir, Abdullah Zawai; Abd. Rani, Ahmad; Mohd. Isa, Azmi; Hawari, Hakemal; Othman, Hamdi; Ahmad, Kamsani; Abd. Shukor, Mohd. Zaki; Somadi, Othman (1990)
Koperasi Kakitangan 1TM Berhad adalah merupakan satu Syarikat Kerjasama yang ditubuhkan oleh kakitangan ITM pada 28hb. November, 1968 yang bertujuan untuk menolong ahli~ahlinya berjimat cermat dan membantu mereka di dalam kesusahan.