Glory aqua / Yusof Ahmad ... [et al.] - Ahmad, Yusof; Fazli, Akmal Faizal; Harun, Muhammad Akmal Daniel; Yusof, Ahmad Hafiz (Universiti Teknologi MARA, Kedah, 2019)
Projek ini adalah mengenai inovasi berasaskan pertanian dan landskap untuk kegunaan keperluan suru rumah. Projek yang dinamakan GLORY AQUA iaitu gabungan antara aquarium dan tanaman. GLORY AQUA diinovasikan dari cetusan idea kumpulan. Cetusan idea ini bagi membantu kekusutan dan mendapat sayur sayuran yang segar. Keunikan projek ini ialah projek 3 dalam satu disamping itu ia 1) membekalkan sayuran hijau 2) sumber protin 3)boleh djadikan sebagai landskap dalam rumah. GLORY AQUA telah melalui beberapa peringkat dalam proses innovasi dan juga telah menjalani beberapa siri ujian bagi memastikan keberkesanan fungsi dan juga daya ketahanan alat.Objektif projek ini dicipta untuk 1)membantu suri rumah dalam menghias rumah ,2)membekalkan sayur sayuran yang segar 3)menjimatkan pengurusan penyiraman. Projek innovasi ini juga turut selaras dengan misi dan visi sekolah iaitu membangunkan potensi diri pelajar di dalam bidang inovasi yang merupakan salah satu inspirasi negara.