Sabun stick Sara Ann 2.0 / Sarah Najihah Mohamad Fauzi, Noor Haslinda Zakaria and Mohamad Fauzi Abdul Majid - Mohamad Fauzi, Sarah Najihah; Zakaria, Noor Haslinda; Abdul Majid, Mohamad Fauzi (Universiti Teknologi MARA, Kedah, 2019)
Tujuan penghasilan produk ini adalah untuk membudayakan penggunaan sabun pencuci tangan sebagai satu usaha menerapkan sikap menjaga kebersihan tangan dikalangan kanak-kanak sekolah. Inovasi terhadap cara penghasilan dan pembungkusan Sabun Stick Sara Ann ini diharapkan akan menarik minat kanak-kanak terutamanya murid-murid sekolah untuk menggunakan sabun, ketika mencuci tangan. Diharapkan galakan ini akan seterusnya menjadi sikap baik yang tertanam dalam diri generasi muda hari ini. Semoga generasi yang akan mewarisi negara kita adalah generasi yang sihat dan bersih.