Nadi Sukarelawan / Razif Sazali ... [et al.]. - Sazali, Razif; Meor Ab Rahim, Mai Dhaniah; Lamat, Siti Aida; Ahmad, Mohamad Firdaus; Safwan, Nur Syazwani Zulaikha (Universiti Teknologi MARA Negeri Sembilan Branch, Seremban Campus, 2024)
Nadi Sukarelawan diterbitkan oleh Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Negeri Sembilan, Kampus Seremban. Sebarang maklumat dalam penulisan ini adalah pendapat peribadi dan pengetahuan oleh penulis artikel tersebut. Pembaca dinasihatkan untuk mendapatkan pendapat profesional sebelum mengikuti sebarang maklumat dalam penulisan ini. Pihak universiti, fakulti, penerbit dan barisan penyunting tidak akan bertanggungjawab dan tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang risiko kerugian secara langsung atau tidak langsung atas maklumat yang dipaparkan.