CGCT TAC401 (past tense & present tense in Arabic Language: an introduction) / Syahirah Almuddin ... [et al.]. - Almuddin, Syahirah; Hashim, Norshida; Almuddin, Azhani; Md. Sallehuddin, Nur Hakimah (Academy of Language Studies, Universiti Teknologi MARA Negeri Sembilan Branch, Rembau Campus, 2024)
Projek Collaborative Teaching bagi kod Bahasa Arab Tahap 1 TAC401 (Introductory Arabic Level 1) telah diadakan pada 15 Jun 2023. Webinar ini merupakan projek di bawah Collaborative Group: Collaborative Teaching (CGCT) 2023 yang dikelolakan oleh Centre for Innovative Delivery & Learning Development (CIDL) UiTM. Projek ini telah dilaksanakan menggunakan Model 2 yang merupakan model kolaborasi penyampaian. Selain itu juga, projek ini telah melibatkan kolaborasi antara dua universiti yang berbeza: UiTM dan Universiti Malaya bersama tenaga pengajar jemputan dari industri luar iaitu sekolah. Penceramah jemputan merupakan seorang guru panitia Bahasa Arab Sekolah Menengah Kebangsaan King George V, Seremban. Projek ini dijalankan secara dalam talian melalui webinar yang berlangsung secara live selama 1 jam menggunakan platform YouTube dan Zoom Meeting.