Tinjauan terhadap masalah pekerja bumiputra dari aspek pengurusan, sosial dan ekonomi dikilang Carlsberg, Shah Alam, Selangor Darul Ehsan / Ramli Abu Samah ... [et al.] - Abu Samah, Ramli; Mohd Yusof, Johari; Abdullah, Rohana; Mohd Sallah, Noraisah; Sanusi, Mohd Mastor (1989)
Kajian ini dibuat bertujuan untuk mengetahui secara mendalam kaum bumiputra yang bekerja di kilang Carlsberg dari aspek pengurusan kakitangan, aspek sosial dan ekonomi.