AKNC 2022 Universiti Teknologi Mara (Pulau Pinang): pengajaran & pembelajaran - UiTM, Universiti Teknologi Mara (Pulau Pinang) (Universiti Teknologi Mara (UiTM), 2022)
Pendekatan perancangan yang digunakan oleh pengurusan UiTM Cawangan Pulau Pinang (UiTMCPP) adalah berlandaskan Visi dan Misi UiTM iaitu untuk menjadikan UiTM sebuah universiti terkemuka dunia dalam bidang sains, teknologi, kemanusiaan dan keusahawanan serta menjuarai pembangunan Bumiputera profesional yang tangkas menerusi kurikulum terkehadapan dan penyelidikan berimpak.