AKNC 2022 Universiti Teknologi Mara (Johor): jaringan industri dan keusahawanan - UiTM, Universiti Teknologi Mara (Johor) (Universiti Teknologi MARA (UiTM), 2022)
UiTMCJ diterajui oleh Prof. Dr. Hj. Ismail bin Ahmad selaku Rektor UiTMCJ dibantu oleh Penolong Rektor yang menerajui kampus Pasir Gudang serta Jawatankuasa Eksekutif Negeri (JKEN) yang sentiasa bersedia untuk menjadikan UiTMCJ sebuah universiti tempatan yang tersohor dalam bidang pengurusan dan teknologi berteraskan Jaringan Industri dan Keusahawanan. UiTMCJ mengamalkan sistem pengurusan yang sistematik, dinamik dan efisien bagi mencapai objektif universiti dan perancangan berkaitan pengurusan kampus. Bagi pelaporan Anugerah Kualiti Naib Canselor (AKNC) 2022, bidang tumpuan yang telah dipilih oleh Pengurusan Kanan UiTMCJ adalah bidang Jaringan Industri dan Keusahawanan. Perkara ini telah dipersetujui oleh kesemua ahli JKEN pada mesyuarat JKEN bertarikh 10 April 2022.