Laporan kursus asas pengurusan dokumen terhad, sulit, rahsia dan rahsia besar / Ahmad Azman Mohamad Ramli - Mohamad Ramli, Ahmad Azman (Academy of Language Studies, Universiti Teknologi MARA Negeri Sembilan Branch, Rembau Campus, 2024)
Pada tarikh 14 Mac 2024, bersamaan pada hari Khamis, bermula pada pukul 9 pagi sehingga pukul 10.45 pagi, Bahagian Pentadbiran, Universiti Teknologi MARA Cawangan Negeri Sembilan, Kampus Rembau telah menganjurkan satu kursus secara dalam talian yang bertajuk Kursus Asas Pengurusan Dokumen Terhad, Sulit, Rahsia dan Rahsia Besar. Penceramah kursus ialah Encik Ahmad Azman Bin Mohamad Ramli, Pensyarah Kanan daripada Pusat Pengajian Sains Maklumat, Kolej Pengajian Pengkomputeran, Informatik dan Matematik, Universiti Teknologi MARA Cawangan Negeri Sembilan, Kampus Rembau.