Maksud dokumen rahsia rasmi, dokumen rahsia besar, dokumen rahsia, dokumen sulit, dan dokumen terhad / Ahmad Azman Mohamad Ramli - Mohamad Ramli, Ahmad Azman (Academy of Language Studies, Universiti Teknologi MARA Negeri Sembilan Branch, Rembau Campus, 2024)
Maksud dokumen rahsia rasmi, dokumen rahsia besar, dokumen rahsia, dokumen sulit dan dokumen terhad amat penting diketahui oleh setiap rakyat Malaysia. Hal ini disebabkan dengan mengetahui maksud dokumen-dokumen berharga tersebut, ia boleh membantu kita mengenali dan seterusnya mengurusnya dengan selamat, lancar dan berkesan. Oleh itu, kertas ini akan menerangkan maksud dokumen-dokumen tersebut secara ringkas satu persatu. Maksud-maksud tersebut diperolehi daripada Buku Arahan Keselamatan (Semakan dan Pindaan 2017), keluaran Pejabat Ketua Pegawai Keselamatan Kerajaan Malaysia.