Kebersamaan dalam penganjuran Karnival Gegar FSR, UiTM Kampus Seremban / Dr. Mohamad Firdaus Ahmad, Nur Dalilah Dahlan and Nur Syazwani Zulaikha Safwan - Ahmad, Mohamad Firdaus; Dahlan, Nur Dalilah; Safwan, Nur Syazwani Zulaikha (Academy of Language Studies, Universiti Teknologi MARA Negeri Sembilan Branch, Rembau Campus, 2024)
Sejarah tercipta pada 14 hingga 17 Disember 2023 apabila telah berlangsungnya program Karnival Gegar FSR buat julung kalinya di UiTM Cawangan Negeri Sembilan, Kampus Seremban. Karnival yang dianjurkan oleh mahasiswa Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Sukan Semester 3 Fakulti Sains Sukan dan Rekreasi ini telah mendapat bimbingan dan tunjuk ajar daripada Dr. Mohamad Firdaus bin Ahmad dan Puan Nur Dalilah binti Dahlan. Karnival ini dianjurkan adalah untuk memenuhi keperluan kursus Event Strategic and Operation Management (SMG502) dan Sponsorship in Sport (SRB503). Selain itu, karnival ini berjaya memberikan pengalaman manis kepada pihak penganjur apabila mereka dapat meningkatkan kemahiran pengurusan serta kemahiran berkomunikasi sepanjang perjalanan karnival ini dikelolakan.