Impak computer vision kepada industri / Mohd Razif Shamsuddin dan Siti Salwa A. Rahman - Shamsuddin, Mohd Razif; A. Rahman, Siti Salwa (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2024)
Podcast Episod 2 bersama Encik Razif Shamsuddin, Pensyarah Kanan, Koleh Pengajian Pengkomputeran, Informatik dan Matematik (KPPIM), Universiti Teknologi MARA Shah Alam yang telah berkhidmat selama 16 tahun. Beliau juga telah terlibat dengan 12 penyelidikan dalam bidang ini dan telah menerima 9 anugerah dalam penyelidikan dan perkhidmatan. Podcast ini merangkumi topik menarik mengenai salah satu komponen dalam kecerdasan buatan (AI) iaitu Computer Vision yang menggunakan aplikasi computer untuk menafsirkan dan memahami dunia visual. Perbincangan ini menyentuh mengenai bagaimana elemen Computer Vision ini berfungsi dalam industri dan impak kepada kehidupan seharian.