Kajian mengenai penyertaan bumiputera dalam pasaran saham di Bursa Saham Kuala Lumpur / Abd. Rahim Mohd Ali ... [et al.] - Mohd Ali, Abd. Rahim; Yusoff, Kamaruzaman; Talib, Mohd Khir; Dahari, Zahir; Wan Isa, Zokry
Kajian yang dilakukan adalah bertajuk Penyertaan Bumiputera Dalam Pasaran Saham di Bursa Saham Kuala Lumpur. Kajian ini dijalankan dikawasan Kuala Lumpur dan membabitkan orang perseorangan dan badan-badan tertentu.