Laporan program ceramah di Madrasah Az Zakirin, Chengkau, Rembau, Negeri Sembilan / Ahmad Azman Mohamad Ramli - Mohamad Ramli, Ahmad Azman (Academy of Language Studies, Universiti Teknologi MARA Negeri Sembilan Branch, Rembau Campus, 2024)
Pada tarikh 26 September 2023, bersamaan pada hari Selasa, bermula pada pukul 9 pagi sehingga pukul 12 tengah hari, seramai lima orang pensyarah daripada Pusat Pengajian Sains Maklumat, Kolej Pengajian Pengkomputeran, Informatik dan Matematik, UiTM Cawangan Negeri Sembilan, Kampus Rembau yang diketuai oleh Encik Ahmad Azman Bin Mohamad Ramli telah mengadakan program khidmat masyarakat di sebuah institusi Pendidikan agama persendirian yang bernama Madrasah Az Zakirin yang terletak di Chengkau, Rembau, Negeri Sembilan.