Citra e-Buletin rasmi Universiti Teknologi MARA Cawangan Melaka - Universiti Teknologi MARA Cawangan Melaka, Unit Komunikasi Korporat (Unit Komunikasi Korporat UiTM Cawangan Melaka, 2021)
Buletin Rasmi Universiti Teknologi MARA Cawangan Melaka. Terbitan kesebelas November 2021