Palestin / Ts. Jamal Othman - Othman, Jamal (Unit Penerbitan Dan Publisiti JSKM, 2024)
Dugaan mu Palestin sangat hebat Namun mu tidak mudah disesat Walaupun anggota badan mu di kerat dan di siat Ubatan dan makanan disekat dengan ketat Namun dihati mu kekal dengan yang Esa digenggam erat Zikir dan doa sentiasa disemat Tidak jemu memohon doa dan pertolongan ke Hadrat Tidak lekang solat tahajud dan hajat pada setiap saat