Teks ucapan sempena majlis sanjungan budi Encik Wan Hasmadi Wan Mohamed Bendahari, Universiti Teknologi MARA / Prof. Datuk Dr. Shahrin Sahib @ Sahibuddin - Sahib @ Sahibuddin, Shahrin (2024)
1. Marilah kita memanjatkan kesyukuran kepada Yang Maha Esa kerana dengan limpah izin-Nya, kita dapat berkumpul di dalam Majlis Sanjungan Budi yang akan menjadi satu lagi sejarah untuk UiTM dan warkah kenangan bagi yang diraikan iaitu Encik Wan Hasmadi Wan Mohamed, Bendahari UiTM yang akan bersara pada 1 Mac 2024. 2. Kami semua warga UiTM sesungguhnya amat terhutang budi kepada Encik Wan Hasmadi, di atas segala sumbangan dan khidmat bakti yang telah dicurahkan kepada Universiti sepanjang perkhidmatan selama 34 tahun, 3 bulan dan, 8 hari, bermula pada 23 November 1989 hingga 29 Februari 2024.