Teks ucapan perasmian pelancaran buku Menuju Puncak Kejayaan Dunia dan Akhirat / Prof. Datuk Dr. Shahrin Sahib @ Sahibuddin - Sahib @ Sahibuddin, Shahrin (2024)
1. Alhamdulillah, bersyukur kita ke hadrat Allah Subhanahu Wa Ta-Ala kerana dengan limpah izin dan kurnia-Nya, dapat kita berhimpun pada hari ini untuk sambutan Majlis Pelancaran Buku- Menuju Puncak- Kejayaan Dunia dan Akhirat. 2. Terlebih dahulu, saya ingin merakamkan ucapan terima kasih kepada Prof. Dr Haslinda Yusoff, Dekan, Fakulti Perakaunan, para penulis dan penerbit buku serta seluruh warga Fakulti Perakaunan kerana mengundang saya untuk menyempurnakan majlis yang bermakna ini.