Teks ucapan sempena majlis perasmian Simposium Kesedaran Keselamatan Awam 2024 / Prof. Datuk Dr. Shahrin Sahib @ Sahibuddin - Sahib @ Sahibuddin, Shahrin (2024)
1. Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah SWT, dengan izin-Nya, dapat kita bersama-sama pada hari ini dalam Majlis Perasmian Simposium Kesedaran Keselamatan Awam 2024. 2. Terlebih dahulu, saya ingin mengambil kesempatan ini mengucapkan ribuan terima kasih dan setinggi-tinggi penghargaan kepada Yang Berhormat Datuk Seri Dr. Shamsul Anuar bin Nasarah, Timbalan Menteri Dalam Negeri di atas kesudian beliau untuk hadir dan menyempurnakan Majlis Perasmian Simposium ini.