Teks ucapan perasmian sempena majlis penganugerahan Anugerah Akademik Universiti (AAU) tahun 2022 / Prof. Datuk Dr. Shahrin Sahib @ Sahibuddin - Sahib @ Sahibuddin, Shahrin (2024)
Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah SWT kerana dengan limpah kurnia dan izin-Nya, dapat kita bersama-sama dalam Majlis Penganugerahan Anugerah Akademik Universiti (AAU) UiTM bagi tahun 2022.