Sustainable table pot 1.0 / Wan Imran Khalis Wan Irham ... [et al.] - Wan Irham, Wan Imran Khalis; Wan Irham, Wan Irdina Sara; Harris, Hakimah Hazirah; Hamin, Masnijah; Din, Mazli (Universiti Teknologi MARA, Kedah, 2019)
Projek ini adalah mengenai inovasi berasaskan kitar semula untuk kegunaan hiasan meja guru dan pelajar di sekolah yang dinamakan SUSTAINABLE TABLE POT. Ia dicipta sebagai hiasan meja untuk menghias meja supaya kelihatan cantik. SUSTAINABLE TABLE POT boleh menanam pokok yang kecil untuk dijadikan hiasan pada meja. pokok yang ditanam tidak akan mati kerana mendapat air yang cukup dan boleh menjimatkan masa penyiraman. SUSTAINABLE TABLE POT telah melalui beberapa peringkat dalam proses innovasi dan juga telah menjalani beberapa siri ujian bagi memastikan keberkesanan fungsi dan juga daya ketahanan alat. Hasil dari innovasi SUSTAINABLE TABLE POT, beberapa impak yang positif telah dicapai iaitu: (1) Menggalakkan kempen kitar semula bahan terbuang (2) Menjimatkan kekerapan pengurusan siraman tanaman hiasan (sekali seminggu sahaja) (3) Menjimatkan kos membeli hiasan meja. Projek innovasi ini juga turut selaras dengan misi dan visi sekolah iaitu membangunkan potensi diri pelajar di dalam bidang inovasi yang merupakan salah satu inspirasi negara.