Kenali anggota badan dalam bahasa Tamil / Azlina Mohd Mydin and Elly Johana Johan - Mohd Mydin, Azlina; Johan, Elly Johana (Unit Penerbitan Dan Publisiti JSKM, 2024)
1-Modhi 2-Mooku 3-Kannu 4-Khaadhu 5-Pallu 6-Kai 7-Viralgal 8-Kaal 9-Mutti