Pantun Aidilfitri 1445H / Suhaila Shari - Shari, Suhaila (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2024)
Ramadan berakhir Aidilfitri pun tiba Kanak-kanak riang gembira Bertegur sapa beramah mesra Doa memohon kepada yang esa