Tahniah Prof. Datuk Ts. Dr. Shahrin Sahib @ Sahibuddin sebagai Naib Canselor Universiti Teknologi MARA (UiTM) ke - 7 / Datuk Seri Hj. Mohamed Khaled Nordin - Nordin, Mohamed Khaled (2023)
Tahniah diucapkan kepada Prof. Datuk Ts. Dr. Shahrin Sahib @ Sahibuddin sebagai Naib Canselor Universiti Teknologi MARA (UiTM) dan Prof. Dato' Seri Ir. Dr. Noor Azuan Abu Osman selaku Naib Canselor Universiti Malaya (UM) yang baharu.