Penggunaan AI bebas dari plagiarisme / Mohamed Hafiz Baharuddin dan Siti Salwa A. Rahman - Baharuddin, Mohamed Hafiz; A. Rahman, Siti Salwa (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2024)
Program Engaging Alumni UiTM bersama Encik Hafiz bin Baharudin membincangkan AI dalam proses pembelajaran dan kehidupan seharian. Panel undangan adalah seorang peguam di Hafiz Baharuddin & Associates. Beliau juga seorang graduan UiTM yang telah berjaya melengkapkan perjalanan akademiknya dari program Asasi Undang-Undang di Universiti Teknologi MARA sehingga ke ijazah Sarjana Undang-undang (LL.B) dan Sarjana Muda Pengajian Undang-Undang (BLS).