Satu kajiselidik mengenai penerimaan orangramai di Kuala Lumpur terhadap barangan serta perkhidmatan Pasarmini "7-Eleven" / Azmi Jaafar, Ismail Hassan dan Mohamat Yahaya Lik - Jaafar, Azmi; Hassan, Ismail; LIK, Mohamat Yahaya (1986)
Kajian ini dirasakan perlu dan menarik kerana konsep pasarmini 7 -Eleven ini adalah suatu pasarmini yang baru dalam pasaran. Oleh itu, untuk mengkaji dengan dekat lagi satu kajian perlu dilakukan bagi mengetahui sejauh manakah penerimaan orang ramai di Kuala Lumpur terhadap barangan serta perkhidmatan pasarmini ini. Tamabahan pula dikala ini telah sedia wujud pelbagai pasarmini dan kedai runcit lain yang sama bersaing menyediakan barangan serta perkhidmatan yang agak serupa.