Penerbitan e-book: Pengurusan Maklumat Islam / Dr Nursafra Mohd Zhaffar - Mohd Zhaffar, Nursafra (UiTM Cawangan Negeri Sembilan, 2024)
Satu buku modul berjudul Pengurusan Maklumat Islam telah berjaya diterbitkan pada penghujung tahun 2023 secara e-book di bawah penerbitan Penerbit Universiti Teknologi MARA. Buku ini merupakan satu usahasama dan bukti kecekalan sebelas orang penulis menukilkan bab penulisan untuk menghasilkan sebuah buku khusus untuk rujukan mahasiswa peringkat Diploma Pengurusan Maklumat, Kolej Pengajian Pengkomputeran, Informatik dan Matematik di Universiti Teknologi MARA seluruh Malaysia bagi kod CTU264. Projek penulisan dan penerbitan buku ini diketuai oleh editornya iaitu Dr. Nursafra Mohd Zhaffar. Kumpulan penulis tersebut terdiri daripada Dr Nursafra Mohd Zhaffar, Ahmad Yumni Abu Bakar, Ahmad Faiz Haji Ahmad Ubaidah, Muhammad Noor Hussin, Suhaila Shahril, Dr Mohd Hidayat Mahadi, Siti Nur Husna Abd Rahman, Siti Saufirah Mohd Tahir, Nur Ilham Wan Abdullah, Noraini Abd Muaziz, & Nurul Amrina Mohd Yazid.