Mempercepatkan pemprosesan buku baru - Othman, Norhamimi; Abu Kassim, Noor Hayati; Jasni, Nurul Diana; Md. Said, Marlia Hanie; Jaiman, Roziwaty; Bakerim, Nur Farishma; Mohd Subari, Ezreena (2008)
Projek ini memastikan pelanggan perpustakaan boleh merujuk dan meminjam buku secara pantas dan cepat bagi tujuan pembelajaran, pengajaran serta penyelidikan sejajar dengan misi dan visi UiTM.