Memaksimakan ruang penyimpanan beg pelanggan - Mohd Saad, Mohd Khairul Idzwan; Jamaludin, Ariffin; Sarif, Sakmah; Abu Kasim, Aznur Umiza; Hamid, Mohd Fahizan; Shaharuddin, Sharul Hairy; Esmat, Farizul Naba; Mat Sopari, Mohd Shariman; Md Noor, Fauzi (2008)
Penggunaan ruang dengan lebih efektif adalah perlu bagi menjamin penjimatan secara total dan mengelakkan dari berlakunya pembaziran. Kumpulan MySMART telah mengambil inisiatif yang lebih proaktif merekacipta lokar MySMART untuk memberikan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan selaras dengan slogan PTAR “Kegirangan pelanggan Keutamaan Kami.