Kajian mengenai Restoran Anda di bandar Melaka / Rusman Md. Lizah ... [et al.] - Md. Lizah, Rusman; Mustaffa, Khursina; Lani, Lela; Hassan, Muhammad Hanafi; Samsuri, Norshamsuddin; Hassan, Siti Hajar (1987)
Penyelidikan untuk mendapatkan maklumat mengenai pengurusan, kami perolehi dari pihak pengurusan Restoran Anda sendiri. Ini meliputi dari segi aspek bila Restoran Anda ditubuhkan sehinggalah kepada maklumat-maklumat struktur organisasi. Kami juga memperolehi maklumat-maklumat lain dari komen serta pandangan yang diutarakan oleh pihak responden yang telah pihak kami pilih. Komen serta pandangan dari responden meliputi dari segi kebersihan, layanan rasa makanan dan minuman, harga makanan dan minuman, lokasi dan sebagainya.